Marie Steenberger

Marie Steenberger er ernæringsekspert og uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (Metropol) og University of Bedfordshire, UK.

Hun er uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og certificeret Coach og Mastercoach fra Manning Inspire, Sofia Manning i Danmark.

Marie har været selvstændig siden 2003 og ejer firmaet Lifematters.

Hun er direktør og ejer af Madmentoruddannelsen.

Marie har specialiseret sig i spisemønstre og har mange års erfaring med at arbejde med de mentale årsager bag overvægt. Det er der kommet fire anmelderroste bøger ud af nemlig:


Madmentor - fra indre kaos til madro, Lindhardt og Ringhof, 2016

Ser jeg tyk ud i den her mave? People´s Press, 2014

Spis efter din kvindetype, Politikens Forlag, 2012

Slank dig let, Politikens Forlag, 2010


I februar 2019 holdt Marie sin første TED Talk i København: Food for thought: knowing your emotions is the most important part of a diet. Du kan læse mere om Talken her.

Langt det meste af Maries arbejde foregår i hendes eget køkken. Det er herfra hendes verden går, hvad enten det er som madudvikler, ernæringsekspert eller forfatter – og det er også her, at hun inviterer sine klienter hjem til en grundig snak om vægttab og sundhed. Hun har hjulpet over 2500 klienter med at tabe sig med et afslappet forhold til mad.

Marie Steenberger arbejder desuden som konsulent for flere større danske virksomheder. Her er et udsnit at de forskellige type opgaver hun har udført:

  • Rådgivet store virksomheder som Arla, Zentropa og GlaxoSmithKline.

  • Udviklet nødhjælpspakker til Red Barnet.

  • Ledet flere seminarer for Københavns-, Frederiksberg-, og Hvidovre Kommune i ældreernæring og ernæringsscreening.

  • Udviklet kurser i motivation og varigt vægttab for De Danske Vægtkonsulenter.

  • Udviklet madprogrammer for børn for Danmarks Radio.

  • Været ernæringsekspert for komikeren Henrik Bruhn, som taber sig 100 kilo i tv-serien Comedy Kuren.

Marie er kendt fra Go´morgen Danmark på Tv2 og fra Aftensshowet på DR1, hvor hun har været fast tilknyttet Madmentor og ernæringsekspert.

Derudover har Marie udviklet opskrifter og skrevet sundhedsstof for Alt for Damernes Sund og Slank sider, været brevkasseredaktør på DR´s sundhedssite LEV NU og fast skribent på månedsmagasinet Iform.

Marie på starnd.png