Det siger mine kunder

 
 
 
Jeg har prøvet en del kure og kostomlægninger gennem tiden. Og jeg har dyrket meditation og selvudvikling i mange år. Men jeg har aldrig set så klare sammenhænge mellem mad og følelser. Det er en ny verden Marie har åbnet for mig. Det er jeg hende dybt taknemmelig for.
— LISE NILSEN, Professor

Heldigvis fandt jeg Marie. Her var ingen snak om streng diæt og benhård disciplin og jeg glemte alt om at være en fiasko. Indtil videre har jeg tabt mere end 20 kilo, og jeg har både redskaber og mod til at fortsætte mit vægttab efter mit forløb hos Marie.
— ANE THAT, Folkeskolelærer
 

 
Det betyder alt for mig at gå denne vej. Jeg kunne ikke ønske nogen bedre rejsekammerat og vejleder end Marie.
— HEIDI-MARIE LYNGSØE, Socialrådgiver

Her efter forløbet hos Marie har jeg fuldstændig forvandlet mit forhold til mad. Før var mit liv fuld af forbudte madvarer, interne kampe og dårlig samvittighed. Nu er der ikke længere noget, der er forbudt. Og fordi jeg må spise alt, hvad jeg har lyst til, spiser jeg meget sundere.
— PERNILLE NØRREGAARD, Antropolog og journalist
 

 
Resultatet er fantastisk! Jeg er glad, bevidst og lykkelig for min facon og krop, lige nu og her. At jeg efterfølgende har smidt 5 kilo er selvfølgelig fantastisk, men Marie har lært mig vigtige redskaber, som ikke bare handler om kostplaner, men redskaber til at få det bedste ud af tilværelsen og dit liv.
— ALBERTE HALMØ, Studerende

I 10 år har jeg forgæves kæmpet for at smide de overflødige kilo. Jeg har prøvet alt: diætister, personlige trænere, ugebladsslankekure etc. I løbet af de 10 år udviklede jeg et mere og mere forkvaklet forhold til mad, hvor jeg i perioder formåede at tabe mig, men hver gang efterfølgende tog alle de tabte kilo og flere til på igen. Mødet med Marie har været en øjenåbner for mig, hvor vi har arbejdet med, at jeg skulle opnå et naturligt forhold til mad. Jeg har siden det første møde med Marie tabt 13 kg, og jeg er lykkelig for de resultater, Marie har hjulpet mig med at opnå.
— TINE JENSEN, Narkosesygeplejerske