NYHED: sommer Mad-retreat

Er du klar til at opleve den forløsning, der ligger i endelig at kvitte rivejernet, råkostsalaterne, selvbebrejdelserne og den evige dårlige samvittighed, når du igen falder i trøste- eller overspisningsfælden?

 Her stopper din lange hårde kamp med maden, og her starter din rejse mod indre madro og ægte sundhed med Marie Steenberger


fra madstress til indre madro

3 dage med ro, fordybelse og masser af energi

Retreatet er en udfordrende, kærlig og transformerende indre rejse, der har til formål at styrke kontakten med dig selv, så du kan føle mindre madstress og mere indre madro. Gennem fordybning, øvelser og refleksioner giver du slip på saboterende spisemønstre, så du kan få adgang til de tre hjørnesten i et godt forhold til mad, nemlig nærvær, selvværd og kropsværd. På retreatet nærer jeg din sjæl, så du kan slippe ud af dit mad- og kropsfængsel og leve et nærende liv med større madro, velvære, glæde og sundhed.


Nærvær

For første gang nogensinde, deler jeg ud af min viden på et mad-retreat. Et mad-retreat er et kursus i fordybelse, der har til formål at transformere madstress til indre madro sammen med andre og i en tryg setting og ledet af mig, Marie Steenberger. Retreatet er et tre dages retreat, der foregår i den smukke indre bydel af København. 

Hvis du kan svare ja! til ét eller flere af disse spørgsmål, så er retreatet helt sikkert noget for dig:

Styrer maden dig og ikke omvendt?

Slår du dig selv i hovedet, når du ser dig selv i spejlet?

Står du overfor et vigtigt karriere-hop, men tvivler du på, at du tør, før du har det bedre med din krop?

Er dit største ønske en kæreste og en familie, og undlader du at date, fordi du tvivler på dig selv og på dit udseende?

Drømmer du om at få et afslappet og naturligt forhold til mad, men udskyder det til den dag, hvor du vejer mindre eller tror mere på dig selv?

Her har du en enestående chance for at bryde med dine mønstre, så du kan få det liv, som du drømmer om. Nærvær er første skridt. Nærværet til dig selv. Til din mad. Til din krop. Til dine mønstre og til dine tanker og følelser. Alt det hjælper jeg dig med at opnå på retreatet.


Selvværd

På retreatet vil du få styrket dit selvværd, så du kan begynde at tro på, at du er ok, og lige som du skal være, og at du fortjener alt det, du drømmer om her i livet.

Retreatet er nemlig til dig, der drømmer om et liv fyldt med meningsfuldhed, glæde og energi, men lader dig stoppe af dit forhold til din krop og et manglende selvværd.

Til dig der ønsker at føle dig fri til at skabe det liv, der er det rigtige for dig, men føler dig fanget i selvdestruktive spisemønstre.

Og så er det til dig der bare ved, at der er mere på livets store tallerken til dig, men bare ikke rigtig tør ‘tage for dig af retterne’, før du har lidt mere styr på maden, har det lidt bedre med dig selv eller vejer lidt mindre.._TK_8932.jpg
I mit arbejde med mennesker bliver det tydeligere og tydeligere, at dét der startede som et mål om sundhed, ender med at være den afgørende forhindring for et liv levet fuldt ud.
— Marie Steenberger

Kropsværd

På retreatet inviterer jeg dig til at opbygge et godt kropsværd. At have et godt kropsværd vil sige, at du værdsætter din krop, så du kan behandle den, som den har brug for. Det betyder, at du anerkender, at nogen gange, er din krop klogere end dit hoved. Og hvis du tør lytte til din krop en gang i mellem, så får du adgang til en helt anden visdom og ro, end dét, dit hoved har adgang til.

Så hvis du er som de fleste, har du sikkert slået mange knuder på dig selv, brugt mange penge og meget tid på at ændre på dig selv og din krop. Og nu står du hér, hvor du hverken er i mål eller orker særlig meget mere hårdt arbejde for at får den krop, som du drømmer om.

Måske står du på tærskelen til helt at opgive? Det skal du ikke. Du skal ikke nøjes eller give køb på dine drømme.

Men måske skal du tænke anderledes. Vende det hele lidt på hovedet. Du kan godt opnå dit drømmeliv. Du skal bare give slip på det, du tror på, for at opnår det, du drømmer om. Det lyder let. Det er det ikke altid. Jeg vil gerne hjælpe dig.


Du skal give slip på det, du tror på, for at opnår det, du drømmer om.
— Marie Steenberger

med fokus på dig og dit forhold til dig selv

I over 10 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker med at få et frit og afslappet forhold til mad, så livet kan leves - fri for streng kontrol af mad og krop og i en konstant dulmen af følelser.

På mit sommer mad-retreat arbejder du med dit forhold til dig selv, fordi dit forhold til dig selv, afspejler sig i dit forhold til din krop og din mad. Og dit forhold til din krop og din mad kan forhindre dig i at leve dit liv fuldt ud.

Du behøver ikke at ændre på dit udseende, for at få det godt med dig selv. Du kan ændre dit mindset og hele din tilgang til dig selv, din krop, din mad og dine følelser, så du bliver fri til at stå stærkt i verden som den helt unikke person, du er. På retreatet vil du arbejde med:

Afklaring:

Jeg vil hjælpe dig til at blive helt afklaret på dine mål og drømme, og hvordan dit forhold til dig selv, din krop og din mad, kan støtte dig i at opnå mere meningsfuldhed og glæde i livet.

Opdagelse:

Jeg vil hjælpe dig til at gå på opdagelse i, hvordan du spænder ben for dig selv gennem gamle saboterende adfærds- og spisemønstre, så du kan opbygge nye sunde vaner og bevæge dig i retning af dét, der er vigtigt for dig i dit liv.


Transformation:

Jeg vil guide dig og støtte dig til at transformere gamle fastlåste spisemønstre som kontrol/ikke kontrol spisning og overpisning, gamle adfærdsmønstre som fx. trøstespisning og negativ kropsopfattelse, så du kan opnå et frit forhold til mad, et stærkere selvværd og et godt kropværd.


Forløsning:

Jeg vil vise dig, hvordan du kan bruge yoga, åndedræt, medfølelse, selvkærlighed og mindfulness til at give slip på en negativ og drænende kropsopfattelse, så du kan få adgang til en positiv og støttende selvopfattelse.


På retreatet får du yderligere

Hjælp til at mærke, hvilket madliv der er sandt for dig uden selvbedrag.

Indsigt i de underliggende fysiologiske og psykologiske mekanismer, der gør det svært for dig at omsætte viden om sundhed til sunde handlinger.

Simple åndedræts-øvelser til at forbinde din krop med dit hoved, så du bedre kan mærke dig selv og dine behov.

Selvkærlige meditationer til at mærke dig selv og dine følelser, så du kan begynder at imødekomme dine behov uden mad.

Tid til egenrefleksion og fordybelse i din egen proces.

Vitaliserende yoga, der forbinder din krop og din sjæl.

Fælles refleksion gennem spørgsmål og svar faciliteret af Marie Steenberger.

Lukket facebookgruppe med et opfølgende live-call med Marie en måned efter retreatet. 

10% rabat på individuelle sessioner, gruppeforløb, digitale kurser og e-bøger hos Marie Steenberger i op til et helt år.

 


Praktisk information

Underviser

Marie Steenberger mfl.


Hvor

København

Soul Fitness
Skindergade 26, 1. sal
1159 København K


Hvornår

Fredag d. 10. maj 2019: 18-21
Lørdag d. 11. maj 2019: 9-18
Søndag d. 12. maj 2019: 9-16


Din investering

PRIS: 2750 kroner (+25% moms) inkl. te/kaffe, frugt og frokost lørdag og søndag.

Du kan betale i enten to eller tre rater. Se længere ned på siden.


Forplejning

Fredag: Te og kaffe og frugt
Lørdag: Frokost, te og kaffe og frugt
Søndag: Frokost, te og kaffe og frugt


Tilmelding

Der er begrænset antal pladser, så jeg anbefaler, at du tilmelder dig i god tid.


Spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende retreatet, så send mig endelig en mail her

Jeg glæder mig til at se dig.