ernæringSKursus i sund balance


  • er du faret vild i sundhedsjunglen?

  • Giver mad dig dårlig samvittighed?

  • Længes du efter god samvittighed, frihed, ro, madglæde og klarhed?

Så er ernæringskurset i sund balance måske noget for dig?

Madmentoruddannelsen møder vi hver dag mennesker, der kæmper med maden. De enten overspiser, underspiser, lever i streng kontrol, straffer sig selv med mad, belønner sig selv med mad eller underkaster sig det ene madregime efter det andet. De længes alle efter at få et frit forhold til mad, en krop, som de værdsætter og respekterer og at finde balancen mellem sund og usund. Men de fleste har mistet troen på, at det nogensinde kommer til at ske.

VI har arbejdet med mennesker, spisemønstre, selvudvikling og sundhed så længe, at vi med garanti kan sige, at du godt kan opnå det liv med mad, som du drømmer om. Med den rigtige hjælp.

Ét skridt på vejen er at aflære noget af alt det, du har lært om sundhed, så du kan genlære, hvad der er op og ned, når det gælder mad. Du kan sammenligne din hjerne med en computer, der er blevet udsat for et virus angreb. Den skal først renses, og så skal programmerne installeres igen, så den kan fungere optimalt. På samme måde, kan de mange bekendtskaber du har haft med slankebøger, kure, kostretninger eller sundhedssider i dameblade have “inficeret” din hjerne, så du er faret helt vild i sundhedsjunglen.


Derfor tilbyder vi kurset

Kurset er et ernæringskursus fordelt over to dage og er et samarbejde mellem Madmentoruddannelsen og Klinisk diætist og Madmentor Nadja Vienberg. 

På kurset i sund balance får du styr på teorien bag de helt basale elementer i et liv i sund balance. At kende til dem, er lidt som en hemmelighed, ingen har fortalt dig om. Det er så simpelt og så let at praktisere og slet ikke raketvidenskab.

Vores erfaring er, at du ikke mere har brug at kontrollere din mad gennem restriktioner, spekulationer eller slankekure med den viden i dit liv.

Du vil opleve, at forvirringen over ofte modsatrettede kostråd og det forstyrrede spisemønster, som du kan have udviklet, falder til ro og det giver plads til et naturligt og frit forhold til mad, hvor du spiser alt mad med måde, stor nydelse og med god samvittighed.


Dette lærer du på kurset

Hvad er sund balance, og hvad betyder det “at spise med måde”.


Hvilke sundhedsmyter er du underlagt, hvor kommer de fra, og hvordan finder du ind til fakta.


Hvad er energi, hvor kommer det fra og hvor meget energi har du brug for.


Hvad er forbrændning, og hvad påvirker forbrændingen.


Hvad er appetitregulering, og hvad styrer din appetit, sult og mæthed.


Hvorfor tager du på, hvorfor er det så svært at tabe sig, og hvordan ser et sundt vægttab ud.


Praktiske informationer

Tidspunkt

27. og 28. oktober fra klokken 10.00 - 15.00. Du har mulighed for at købe frokost i nærområdet og te og kaffe i caféen.

sted

Sofias Hus, Baghuset, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg

pris - early bird

Frem til 1. oktober 2018 kan du tilmelde dig kurset til early bird pris på 1995 kroner, herefter stiger prisen til 2750 kroner.

Underviser

IMG_5698.JPG

Klinisk Diætist og Certificeret Madmentor Nadja Vienberg. Nadja arbejder til dagligt i sit eget firma, hvor hun har personlige konsultationer og gruppeforløb.

Nadja ejer bloggen sunderehverdag.dk, der til dagligt inspirerer flere tusinde til et sundere liv i balance. Nadja er desuden mentortræner på Madmentoruddannelsen, hvor hun også underviser i Madmentor ernæringskurset Sund Balance.