PERSONLIGE KONSULTATIONER

 • Spiser du uden at være sulten?

 • Tømmer du posen med slik, når ingen ser det, og lover du dig selv aldrig at gøre det mere?

 • Er du godt og grundig træt af altid at have dårlig samvittighed over det, du spiser?

 • Synes du, at du bruger alt for meget spildt tid på at bekymre dig om din mad, din vægt og din krop?

 

Så er du ikke alene. Titusindvis af danskere spiser på alt andet end helt almindelig sult. De spiser, når de er skal hygge sig, når de er stressede, kede af det, vrede, keder sig eller når livet slår koldbøtter. Og det tager de på af. Bliver usunde af. Får livsstilssygdomme af. Mister humøret af.

Hvis din vægt følger dit humør, så hjertelig velkommen. Mine konsultationer er nemlig for dig, der godt med din fornuft ved, at grøntsager er sundt, og at du skal spise mindre kage, men ikke kan finde ud af det alligevel!

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe både trøstespisere, overspisere, hyggespisere, smugspisere, pleaserpisere og sukkerjunkies til at slutte fred med mad og tabe sig med et afslappet forhold til mad.

En personlig konsultation hos mig er lig med en professionel og udfordrende samtale, der med garanti vil give dig et indsigtsfuldt varigt vægttab, mere motivation, større selvindsigt, mere egenkærlighed, større selvdisciplin og mindre udenomssnak.

Personlig coaching er for dig, der godt ved hvad du skal spise, men har brug for at arbejde med en Madmentor, der kan hjælpe dig med at:

 • Tabe dig og holde dig comitted til at opnå din naturlige vægt.
 • Sætte skub i motivationen.
 • Lægge en klar plan for et succesfuldt vægttab.
 • Gøre vægttabet til fornøjelse en passion og ikke en sur must-do tjans.
 • Gøre dine spisemønstre bevidste og erstatte de dårlige vaner med gode vaner.
 • Stoppe smugspisning, trøstespisning og overspisning.
 • Slutte fred med din mad, så du kan spise og nyde mad med god samvittighed.

 


Hvilken pakke skal jeg vælge?

Jeg har skræddersyet 4 pakker med hver sit indhold. Jeg vil anbefale dig at bruge lidt tid på at læse indholdet igennem og mærke efter, hvilken en pakke, der passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl, så er du altid meget velkommen til at skrive til mig.


Pakke 1 

BESTÅR AF 3 SESSIONER

Du kan vælge pakke 1, hvis du vil tabe mellem 2 og 5 kilo eller bare vil blive lidt klogere på dine saboterende spisemønstre.

Forløbet vil strække sig over 3 intensive uger, hvor vi mødes hver uge til en samtale der varer ca. 60 minutter.

Her vil du også få klarlagt dine spisemønstre og lære, hvordan du bryder dem der fører til overvægt.

Din investering vil være 5.550 kr. for pakke 1


Pakke 2 

BESTÅR AF 6 SESSIONER

Du skal vælge pakke 2, hvis du vil tabe mellem 2 og 10 kilo eller bare holde vægten, så den er stabil og ikke farer op og ned som en yo yo. 

Forløbet vil strække sig over 6 intensive uger, hvor vi mødes hver uge til en samtale der varer ca. 60 minutter.

Her vil jeg hjælpe dig med at få klarlagt dine spisemønstre, så du kan tage kontrollen over maden igen. Du vil lære, hvordan du kan stoppe med at spise på følelser, og hvordan du slutter fred med mad, så du kan spise og nyde mad med god samvittighed.

Din investering vil være 9.125 kr. for pakke 2.


Pakke 3

BESTÅR AF 8 SESSIONER

Du skal vælge pakke 3, hvis du vil tabe dig mellem 2-20 kilo eller der over. Du kan også vælge pakke 3, hvis du har et forstyrret forhold til mad og gerne vil have et afslappet forhold til kroppen og vægten, så du ikke overspiser eller sulter dig selv. 

Forløbet vil strække sig over 8 intensive uger, hvor vi mødes hver uge til en samtale der varer ca. 60 minutter.

Her vil jeg hjælpe dig med at få klarlagt dine spisemønstre, så du kan tage kontrollen over maden igen. Du vil lære, hvordan du kan stoppe med at spise på følelser, og hvordan du slutter fred med mad, så du kan spise og nyde mad med god samvittighed. Du vil lære at lytte til din krops signaler, så du spiser når du er sulten og stopper, når du er mæt. Du vil få nyttige råd og kyndig vejledning om kost og ernæring, og du vil blive holdt til ilden i mindst otte uger, hvor du ikke mister motivationen, men arbejder stærkt imod målet.

Din investering vil være 10.250 kr. for pakke 3.


Pakke 4

BESTÅR AF 20 SESSSIONER

Du skal vælge pakke 4, hvis du vil tabe dig mellem 10-50 kilo eller der over. Pakke 4 er pakken, hvor du arbejder med dig selv og dine spisemønstre i en grad, så du tranformerer dit forhold til mad, følelser, tanker og kroppen. Du behøver ikke at vælge pakke 4, for at tabe dig. Du kan også bruge pakke 4, i din egen udvikling hen imod et sundt forhold til mad. 

Forløbet vil strække sig over 1/2 år, hvor vi mødes 20 gange til en samtale der varer ca. 60 minutter.

Her har du mulighed for, at arbejde intenst og langvarigt med dine spisemønstrer. Du vil lære, hvordan følelser og spisning hænger sammen, og hvad der forstyrrer din naturlige sult og mæthedsfornemmelse.

Du vil arbejde med dig selv, så du slipper selvsabotage og dårlige undskyldninger for at nå i mål.

Du vil arbejde med din selvværd og din kropsopfattelse, så du kan leve det liv, som du ønsker uden overspisninger og yo yo vægt. 

Du vil få nyttige råd og kyndig vejledning om kost og ernæring, og du vil blive holdt til ilden i et halvt år, hvor du få den støtte, du har brug for, for at nå i mål med din sundhed. 

Din investering vil være 19.850 kr. for pakke 4 (du kan betale i 2 rater)


Individuel kostplan

Har du som tillæg brug for en individuel kostplan koster den 1.875 kr. Jeg tilpasser kostplanen til dine behov,  hvad enten du er til LCHF, 5:2 kuren, glutenfri eller bare helt almindelig god mad.

Din investering vil være 1.875 kr. for en individuel kostplan

Læs mere her


Her kan du læse om de typiske emner, vi når igennem i et personligt forløb:

 • Afklaring af en klar og motiverende vision
 • Mål-afklaring der er realistisk og motiverende
 • Udarbejdelse af delmål der sikrer commitment
 • Måling og vejning
 • Værdiafklaring der støtter dig i at prioritere dit mål
 • Udformning af kost og motionsplaner
 • Løbende rådgivning i kostprincipper herunder blodsukkerregulering
 • Registrering af mad, tanker og følelser
 • Spisemønstre
 • Mad-afhængigheder
 • Undskyldninger og overspringshandlinger
 • Mæt og sultregulering
 • Selvværd og selvsaboterende mønstre
 • Identitetsforandringer under vægttab
 • Omgivelsernes reaktioner på et vægttab

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Den første session vi har sammen er en afklarende session. Her vil vi snakke om det overordnede mål, samt ligge en plan for, hvordan du kommer godt i gang med forløbet.

Første session er en prøve-session. Dvs. at du ikke binder dig til et forløb,  men har mulighed for, at mærke om coaching og vejledning er den rette metode for dig. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, så betaler du kun for én session.

Hvis du ønsker at fortsætte arbejder vi intenst med din vægt og dit forhold til mad over 3,6,8 eller 20 sessioner inkl. den første session. Efter første session sender jeg dig en faktura, du er velkommen til at betale i rater efter nærmere aftale.


HVOR FOREGÅR DET?

Sessionerne foregår på mit kontor på adressen (se kort):

Strandboulevarden 14.

2100 Kbh Ø

Der er betalingsparkering (zone 3300 hvis du bruger Easypark) eller gode offentlige transportmuligheder. Du kan fx. toget til Østerport station.


AFLYSNING

Hvis du har brug for at aflyse en session, så skal du aflyse senest 24 timer inden. Ellers betales fuld pris for den aflyste time. Du kan aflyse på mail, telefon eller sms.