KEND DIN SPISETYPE

OG BRYD DINE DÅRLIGE VANER

Er du trøstespiser, sukkerspiser, overspiser, pleaserspiser eller hastespiser? Hvis ikke du ved det, kan du tage testen HER!

 

Hvad går kurset ud på?

E-kurset er udviklet til din spisetype, hvad enten du overspiser, trøstespiser, pleaserspiser, sukkerspiser eller hastespiser.

Kurset varer i alt seks uger, og fungerer som et email kursus, hvor du hver 7. dag modtager en mail direkte i din indbakke med et link og en beskrivelse af den opgave, som du skal arbejde med i den kommende uge. 

Opgaverne er skræddersyet til din særlige spisetype, så du kan bryde én dårlig vane om ugen. 


Hvor kommer spisetyperne fra?

Opdelingen af spisetyperne bygger på mine mange års erfaring og arbejde med mænd og kvinders spisemønstre i forbindelse med vægttab. Der er nemlig særligt 5 typer der går igen, som alle - på hver sin måde - repræsenterer en måde at spise på, der går ud over sundheden og vægten hos den enkelte person. 

Det er nemt for dig, at bryde dine dårlige vaner, når du kender din spisetype. Det er svært, hvis ikke du kan gennemskue dit spisemønster. 

På e-kurset får du indblik i lige præcis din spisetypes udfordringer med mad, og uge efter uge, bliver du holdt i hånden, så du kan bryde vanerne én efter én og efter 7 uger kan opnå en sund hverdag, med masser af madglæde, nydelse og en veltilfreds krop. 

Alt dette kan blive dit for KUN 400 kroner. 


Dette får du ud af kurset:

Ofte sker det med en selvudviklings bog, at man interesseret læser den igennem, for derefter at sætte den tilbage på hylden. 
Det kan være svært, at holde sig selv til ilden, få lavet øvelserne og implementeret de gode vaner, ud fra en bog alene. 

Derfor har jeg lavet dette kursusforløb, hvor du bliver holdt i hånden hele vejen igennem de seks uger. Der er en mening med, at du ikke har adgang til alle de 6 uger på én gang. At bryde vaner, handler om at bryde én vane af gangen. Her har du mulighed for, at arbejde koncentreret med en ny vane ad gangen, som du kan øve dig på, frem til næste uge, hvor du får en ny konkret opgave. Kurset hjælper dig til at slippe dårlige spisevaner, at få et afslappet forhold til dig selv og mad. Du vil opleve en genvunden kontrol i dit liv, en sundere livsstil samt inspiration til hvad netop du altid bør have i dit køkken.  


Ved at klikke på linket for din spisetype får du direkte adgang til løsningen på dit spisemønster.  

 

Få adgang til flere af spisetyperne

Du kan sagtens få adgang til flere spisetyper, hvis du allerede nu kan spejle dig selv i andre typer end din egen. Du kan arbejde mere intenst med flere opgaver af gangen i de seks uger eller fortsætte med én af de andre kvindetyper efter endt forløb. Det betyder i praksis, at du i stedet arbejder med dine følelser og vaner i 12 eller 18 uger, alt efter hvor mange spisetyper du ønsker at arbejde med. 

Køb alle typerne og spar 500 kroner.


har du ikke taget spisemønster-testen?