Apr
9
to Oct 3

Bliv Certificeret Madmentor

På Madmentoruddannelsen får du konkrete redskaber til at arbejde med problemstillinger omkring mad og psykologien bag. Du behøver ikke selv at have haft et svært forhold til mad for at blive Madmentor, men det er faktisk en fordel, hvis du har. Dine (hårdt tjente) erfaringer med et problematisk forhold til mad, kan blive din styrke som mentor.

View Event →

Nov
29
9:00 AM09:00

Madmentor™ Uddannelsen Holdstart

En uddannelse til dig, som vil hjælpe dig selv og andre til et naturligt forhold til mad, krop og vægt. 

Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge, men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?

View Event →
Nov
15
8:00 PM20:00

ONLINE FOREDRAG OM OVERSPISNING

I foredraget vil jeg gennemgå:

√ 3 udbredte sundhedsmyter, der fører til overspisning -og saboterer vægttab.

√ Hvorfor kostregler og restriktioner ikke virker mod overspisninger -og hvordan du lytter til kroppens naturlige fornemmelse for sundhed (også selvom du har "rygrad som en regnorm")

√ Introduktion til "Madmentor™-modellen" samt vores bedste (og død-simple!) metode til at bryde destruktive spisemønstre og overspisning effektivt.

Hvor: Facebook - Madmentor - Fællesskabet

Hvis du er medlem af Madmentor™ -Fællesskabet skal du blot logge ind på onsdag kl. 20.00.

Og hvis du endnu ikke er medlem af Fælleskabet, så tilmeld dig via linket her og modtag vores velkomstgave "Madmentor guiden" med hjælp til dit nye madliv.

 

View Event →
Oct
25
9:30 AM09:30

Gruppeforløb - Spiseforstyrrelser

STOP KAMPEN MED MADEN

- STØTTEGRUPPE FOR UNGE KVINDER MED SPISEFORSTYRELSER.


For første gang nogensinde tilbyder jeg nu støttegrupper for unge kvinder med spiseforstyrrelser. 

Gruppen består af 5 piger mellem 18-24 år, der hver på sin måde kæmper med maden, kroppen og dem selv. Vi mødes 5 gange med 2 ugers mellemrum. Vi mødes første gang 25. oktober 2017.

View Event →