Oct
2
8:30 PM20:30

ONLINE FOREDRAG OM MEKANISK SPISNING

Har du brug for at lære at mærke, hvad og hvor meget mad din krop har brug for? 

Vil du lære at sætte grænser for dig selv og din mad, så du kan slappe af og lære din krops behov at kende? 

Har du prøvet intuitiv spisning, men synes du, at det alligevel ender i overspisning? 

Så har du måske sprunget et meget vigtigt trin over i jagten på sund balance. Nemlig mekanisk spisning. 

Vi vil gerne inviterer dig til vores nyeste onlineforedrag i vores facebookgruppe Madmentor – fællesskabet, hvor Marie Steenberger går live og gennemgår: 

√ Hvad er mekanisk spisning 

√ Hvem har gavn af at spise mekanisk

√ Hvilke udfordringer vil du møde, når du spiser mekanisk

√ Hvordan overkommer du de mest almindelige udfordringer ved at spise mekanisk 

I foredraget kan du stille spørgsmål til mekanisk spisning og du vil høre om, hvordan vi arbejder med det som Madmentorer og på Madmentoruddannelsen.

Sørg for at være medlem af Madmentor - Fællesskabet og log ind d. 2. oktober kl. 20.30, til dette online foredrag om Mekanisk spisning ved Madmentor og ernæringsekspert Marie Steenberger.

View Event →
Jun
14
5:20 PM17:20

Inspirationsaften om spiseforstyrrelser og accept og medfølelse i Odense ZOO

Fra vægt til velvære
Mange danskere har prøvet flere slankekure, end de orker at tænke på. Alligevel er hver anden voksne dansker i dag overvægtig og hvert femte barn. Men hvordan er det nået så vidt, og hvorfor har vi som samfund ikke formået at bremse den udvikling?

Kom og hør Marie Steenberger fortælle om de udfordringer vi står overfor i dag, når det gælder sundhed. Lær hvordan det massive fokus på vægt og kost i samfundet bidrager til blandt andet vægtstigma, negativ kropsopfattelse og spiseforstyrrelser. Lær, hvad du skal gøre i stedet for at nå i mål med din sundhed.

Her er ingen løftede pegefingre eller nye mirakelkure. Her lærer du velafprøvede Madmentormetoder til en sundere krop, en mere positiv kropsopfattelse og et frit og naturligt forhold til mad.

En personlig fortælling
Mie My Tastesen har på egen krop oplevet de negative konsekvenser et overdrevet fokus på mad, krop og vægt kan have.

Igennem næsten 10 år vekslede hun imellem flere forskellige former for spiseforstyrrelser. Denne aften giver hun et indblik i, hvordan det var for hende, og hvordan hun oplevede kampen med maden, kroppen og selvkritikken.

Mie My fortæller om hendes vej ud af spiseforstyrrelsen og giver et indblik i, hvordan hun i dag arbejder sammen med sine klienter på at skabe mere balance og harmoni imellem kroppen og sindet.

Om Mie My Tastesen:
Mie My er psykolog og åndedrætsterapeut og ejer virksomheden ACT & Breathe; hvor der arbejdes ud fra en integrativ tilgang til krop og sind. Mie My underviser i år på et modul i Madmentoruddannelsen, hvor hun fortæller om, hvordan accept og medfølelse kan bruges i relation til de udfordringer, som mange møder med mad, krop og vægt.

Aftenens program

Kl. 17.20 vil der være modtagelse af en zoo medarbejder ved indgangen.

kl. 17.30 foredrag med Marie Steenberger

kl. 18.30 pause, hvor vi spiser en sandwich sammen.

kl. 19.00 foredrag med Mie My Tastesen

Kl. 20.00 er der afslutning, og i følges tilbage til udgangen igennem haven.

Pris inklusiv foredrag, sandwich, vand, kaffe/the og snacks kr. 195.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her på siden (når har trykket på linket, skal du ind under den fane der hedder events) eller alternativt kan du sende en sms til tlf. 29 89 79 88 eller en mail til miemy@miemy.dk. Betaling kan ske på mobilepay: 29 89 79 88 eller ved overførsel til reg: 4580 konto: 12113331.

Særtilbud: Madmentorbogen – fra indre kaos til madro, af Sofia Manning og Marie Steenberger. Pris kun 150 kroner (normalpris 250 kroner). Du kan betale med MobilePay til Marie Steenberger på aftenen.

 

View Event →
Apr
9
9:00 AM09:00

Bliv Certificeret Madmentor

På Madmentoruddannelsen får du konkrete redskaber til at arbejde med problemstillinger omkring mad og psykologien bag. Du behøver ikke selv at have haft et svært forhold til mad for at blive Madmentor, men det er faktisk en fordel, hvis du har. Dine (hårdt tjente) erfaringer med et problematisk forhold til mad, kan blive din styrke som mentor.

View Event →
Nov
29
9:00 AM09:00

Madmentor™ Uddannelsen Holdstart

En uddannelse til dig, som vil hjælpe dig selv og andre til et naturligt forhold til mad, krop og vægt. 

Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge, men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?

View Event →
Nov
15
8:00 PM20:00

ONLINE FOREDRAG OM OVERSPISNING

I foredraget vil jeg gennemgå:

√ 3 udbredte sundhedsmyter, der fører til overspisning -og saboterer vægttab.

√ Hvorfor kostregler og restriktioner ikke virker mod overspisninger -og hvordan du lytter til kroppens naturlige fornemmelse for sundhed (også selvom du har "rygrad som en regnorm")

√ Introduktion til "Madmentor™-modellen" samt vores bedste (og død-simple!) metode til at bryde destruktive spisemønstre og overspisning effektivt.

Hvor: Facebook - Madmentor - Fællesskabet

Hvis du er medlem af Madmentor™ -Fællesskabet skal du blot logge ind på onsdag kl. 20.00.

Og hvis du endnu ikke er medlem af Fælleskabet, så tilmeld dig via linket her og modtag vores velkomstgave "Madmentor guiden" med hjælp til dit nye madliv.

 

View Event →
Oct
25
9:30 AM09:30

Gruppeforløb - Spiseforstyrrelser

STOP KAMPEN MED MADEN

- STØTTEGRUPPE FOR UNGE KVINDER MED SPISEFORSTYRELSER.


For første gang nogensinde tilbyder jeg nu støttegrupper for unge kvinder med spiseforstyrrelser. 

Gruppen består af 5 piger mellem 18-24 år, der hver på sin måde kæmper med maden, kroppen og dem selv. Vi mødes 5 gange med 2 ugers mellemrum. Vi mødes første gang 25. oktober 2017.

View Event →