Cart 0
 
 

Velkommen til ernæringsekspert Marie Steenbergers website

Start her

et kursus om at stoppe overspisning og spise intuitivt

en gratis velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev

 
 
Marie på starnd.png

Hvordan kan jeg bedst hjælpe dig?

Vil du gerne stoppe med at spise på følelser, men ved du ikke hvordan? Længes du efter et frit og afslappet forhold til mad, hvor du med fred i sindet kan give slip på opslidende og nyttesløse slankekure og stadig nå i mål med din sundhed?
Vil du lære, hvordan du omsætter din (store) viden om mad og sundhed til resultater der kan ses, måles og især mærkes? Så er jeg her for at hjælpe dig.

Det er muligt at stoppe overspisninger, mad-afhængigheder og selvhad. Du kan godt opnå indre madro i en krop, som du holder af. Lad mig hjælpe dig, så du kan bruge tid på alt det andet, der er vigtigt i dit liv. Jeg tilbyder 1:1 sessioner, retreats, gruppeforløb, uddannelse til professionelle, bøger og foredrag. Velkommen til min hjemmeside.

 

Spiser du på Dine følelser? Og vil du gerne stoppe med at overspise og få et afslappet forhold til mad?

Jeg tilbyder 1:1 konsultation, hvor du og dine spisemønstre er i centrum. Vi arbejder ud fra min overspisningmodel, der er en model, der er specielt designet til at stoppe følelsesmæssig spisning og overspisning.

Er du træt af nyttesløse slankekure? Men Ønsker du et selvkærligt vægttab gennem selvindsigt og selvomsorg?

Jeg tilbyder gruppeforløb i Det selvkærlige vægttab. I gruppen bliver du spejlet i dine egne mønstre og udfordringer, så du kan arbejde specifikt med dig selv og dit forhold til mad, krop og vægt.

Vil du lære, HVAD DER SKAL TIL FOR AT OMSÆTTE DIN OG ANDRES VIDEN OM SUNDHED TIL RESULTATER DER KAN SES, MÅLES - OG ISÆR MÆRKES? 

Bliv uddannet Madmentor på Madmentoruddannelsen og hjælp dig selv og dine fremtidige klienter til at nå i mål med sundheden ved hjælp af psykologi, coaching og den nyeste viden indenfor sundhed og vægttab.

Du kan ikke hade dig selv ned i en krop, som du kan elske

Marie Steenberger

Billede til hjemmeside - hav.png

Hvem er jeg?

Jeg hedder Marie Steenberger, og jeg er uddannet ernæringsekspert. Jeg har altid været interesseret i at hjælpe mennesker med at leve det bedste liv, de kan leve. I den ligning betyder maden, vægten og kroppen usandsynlig meget. For når man kæmper med enten overspisninger, underspisninger mad-afhængigheder, overvægt eller negativ kropsopfattelse, så er man langt fra fri til at leve livet fuldt ud.

Derfor har jeg specialiseret mig i spisemønstre, psykologi og selvsabotage. Jeg hjælper mennesker til at skifte følelsesmæssig spisning ud med selvomsorg og selvkærlighed, så de kan vælge sundhed, fordi de har det godt, og ikke fordi de har det dårligt med sig selv.

I februar 2019 holdt jeg min første TED Talk i København: Food for thought: knowing your emotions is the most important part of a diet. Du kan se Talken her.

Jeg er forfatter til fire bøger om sundhed, psykologi og vægttab. Du kan læse og købe mine bøger her.

Jeg er ejer af og direktør for Madmentoruddannelsen. Madmentoruddannelsen er en uddannelse for folk, der gerne vil hjælpe sig selv og andre med at få et frit og afslappet forhold til mad og krop.  

Jeg har over 18 års erfaring med at gøre danskerne sundere. Til dags dato har jeg haft over 2500 personlige klientforløb og rådgivet en bred vifte af firmaer som Maersk, Arla, Red Barnet, GlaxoSmithKline, Zentropa, Forsvarsakademiet, De Danske Vægtkonsulenter, Amager Forbrænding og Københavns Kommune. 

Jeg været fast tilknyttet Madmentor og ernæringsekspert på Go´morgen Danmark på Tv2 og på Aftensshowet på DR1.

  

Madmentoruddannelsen

fra indre kaos til Madro

Til dig, der drømmer om at få et frit forhold til mad og blive en professionel mentor for andre

 
marie underviser2.png

lad os være venner

Følg mig på instagram

 
 
 

FOOD FOR THOUGHT: KNOWING YOUR EMOTIONS IS THE MOST IMPORTANT PART OF A DIET

Jeg er så glad for nu at kunne dele min TED Talk med dig.

Talken er til alle der kæmper med mad-afhængigheder eller andre afhængigheder som en måde at håndtere livet på, når det bliver svært. Den er et ønske om at inspirere mennesker, der kæmper med vægten og vægtrelaterede udfordringer. Og så er den til alle, der synes det er svært at omsætte viden om sundhed til sunde handlinger i hverdagen.

Min talk er også er meget personlig historie om en datter (mig), der desperat forsøger at håndtere min mors depression, og hvordan den oplevelse blev afgørende for, at jeg i dag arbejder med følelsesmæssig spisning, sundhed og psykologi.

Talen blev holdt på Bremen Teater i København 7. februar 2019. Du kan se hele talken her.