FOREDRAG

Book et foredrag med Marie Steenberger og få et helt nyt syn på sundhed og vægttab.

Du kan sende mig en uforpligtende foredrags-forespørgsel, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.


SUNDE MEDARBEJDERE GIVER GLADERE OG MERE EFFEKTIVE MEDARBEJDERE - også i fremtiden!

I dette nytænkende foredrag giver ernæringsekspert, forfatter og foredragsholder Marie Steenberger sine tilhørere et sjældent indblik i hvordan mænd og kvinder bruger mad til at håndtere stress og andre frustrationer på arbejdspladsen. Og hvilke faktorer spiller ind, når vi skal sikre fremtidens glade og effektive medarbejdere og deres trivsel.

 

Med humoristiske eksempler fra sit eget liv og fra egen praksis kommer hun rundt omkring, hvordan samspillet mellem mad, sundhed, følelser og fokus på gode råvarer og bæredygtighed har stor indflydelse og betydning i vores arbejdsliv.

 

FED AF FØLELSER – HOLD DEN SLANKE LINJE I HVERDAGEN

Har du trang til at få chokoladen ind med drop, når arbejdsdagen er slut - selvom du udmærket godt ved, at du hellere burde snuppe noget tørret frugt?

Eller kaster du dig grådigt over fredagsslikket, når børnene er lagt - selvom du lige forinden har gjort det tydeligt overfor dem, at de ikke må få mere?

 

Titusindvis af danskere spiser uden at være sultne og tømmer slikposen, når ingen ser det. De undrer sig til stadighed over, at de tager på, mens de har en hemmelig affære kørende med chips, sodavand, is og slik. Hver morgen når de vågner, lover de sig selv aldrig at spise det mere, men som dagen går ryger fornuften og de gode intentioner og ind ryger endnu flere kalorier.

I dette underholdende og inspirerende foredrag fortæller Marie, hvorfor det er så svært at holde den slanke linje i hverdagen. Marie giver med dette foredrag opskriften på, hvordan man får et sund og slank liv uden brug af restriktive madplaner eller kalorieregnskaber.

 

Dette er foredraget, der med garanti vil vende op og ned på måden deltagerne hidtil har anskuet sundhed og vægttab på.

 

HVORNÅR STOPPER MAN MED AT LIGNE SVAMPEBOP FIRKANT? – SUND GRAVID

SMS: ”Hvor lang tid går der, efter man har født, før man holder op med at ligne SvampeBob Firkant?” – Karina, mor til en to måneders gammel baby.

Det at blive gravid og få et barn en stor forandring for kroppen. Og at føle sig som SvampeBob Firkant er ikke sjovt, når man hellere bare vil ligne Claudia Schiffer. Tøjet sidder underligt, og brysterne er for længst vokset ud af alfabetet. Så hvornår er det lige, at man får sin krop tilbage?

8 ud af 10 kvinder er hunderæd for at tage for meget på under deres graviditet og ikke kunne tabe sig igen efter fødslen, og det påvirker graviditeten og den spæde start som nybagt mor i en sådan grad, at det går ud over fornøjelsen ved at blive mor.

Ernæringsekspert, forfatter og mor til 2, Marie Steenberger har selv været dér, hvor hun levede et liv med endeløse kure som faste og glutenfri diæter. Da hun blev gravid, tog hun 20 kilo på og mærkede angsten for, at hun aldrig nogensinde mere skulle få sin slanke krop tilbage.

I foredraget ”Ser jeg tyk ud i den her mave?” deler Marie rundhåndet ud af sin egen erfaring med at tage de nødvendige kilo på – og tabe det hele igen efter fødslen.

Uden løftede pegefingre får deltagerne en guide gennem informationsjunglen med konkrete bud på, hvad man skal spise og gøre for at nyde sin krop under graviditet og barsel, samtidig med at man sikrer, at ens baby får alt, hvad den behøver.

Foredraget giver dig blandt andet:

Den nyeste opdaterede viden om, hvordan det, du spiser, påvirker dit barns vækst og udvikling.

Svar på, hvorfor det er okay at tage 20 kilo på under graviditeten, og hvordan du taber det hele igen efter fødslen, så du atter kan komme i dine yndlingsbukser.

Tips til, hvordan du bliver smuk for to til trods for elefantben, kemikalieforbud og manglende søvn.