Back to All Events

Fat Front Film x Madmentoruddannelsen og Marie Steenberger præsenterer FAT FRONT + debat

Kom med den 29. oktober, hvor jeg glæder mig til at dele dette sær-arrangement med dig. I samarbejde med Fat Front Film og Level K har jeg lavet dette event, hvor du til en helt særlig pris får adgang til filmen, der fik 5 hjerter i Politiken.

Filmen bliver vist i biografen Vester Vov Vov, med efterfølgende debat om stigmatisering, spiseforstyrrelser og kropsidealer. I debatten deltager publikum sammen med instruktøren af filmen, samt Helene, der medvirker i filmen og underviser på Madmentoruddannelsen Lene Meyer, psykolog og forsker i spiseforstyrrelser. 

Eventet er for alle. Du behøver ikke at spise på en særlig måde eller veje noget bestemt. Mit ønske er, at vi sammen kan inspirere og nuancere debatten omkring kropslighed, selvkærlighed, stigmatisering, spisning, vægttab og mangfoldighed. Forhåbentlig går du klogere hjem fra Vester Vov Vov den aften. 

OM FILMEN
I filmen FAT FRONT følger vi fire tykke, unge, skandinaviske kvinders kamp for at blive accepteret som de er, både af samfundet, men også af dem selv. Helene, Marte, Wilde og Pauline har fået nok af selvhad, og kalder sig stolt tykke. De kræver respekt og ligeværd i et slanke-fikseret samfund. I alt for mange år har de sat deres liv på pause. Ventet med at købe tøj, tage ud at danse, få en kæreste - til de en dag ville blive tynde. Det skete aldrig. I stedet fandt de hinanden og den kropspositive bevægelse. De vil ikke længere skamme sig over deres kroppe, og insisterer på at leve livet fuldt ud. Filmen er blevet til over to år, hvor instruktørerne, Louise Detlefsen og Louise Unmack Kjeldsen har fulgt de fire kvinder.

Det er med stor glæde at Madmentoruddannelsen inviterer til dette særlige event, hvor vi, med udgangspunkt i FAT FRONT og dens budskaber, får mulighed for at sætte fokus på hvordan vores fedmefokuserede samfund stigmatiserer tykke mennesker, og hvad konsekvenserne af dette kan være for både individet og for folkesundheden.

Aftenen vil byde på en kort introduktion ved filmens to instruktører, og efter filmvisningen vil et panel bestående af de to instruktører, den danske medvirkende, Helene Thysted og psykolog og Ph.D.-studerende med speciale i spiseforstyrrelser, Lene Meyer, debattere sammen med publikum. Debatten modereres af Marie Steenberger.

 

PROGRAM

17:00: Velkomst ved Marie Steenberger og introduktion til filmen ved de to instruktører

17:15: Visning af FAT FRONT

18:45: Debat med panel og publikum

19:30: Tak for i aften

 

Ja, tak, det vil jeg gerne med til, hvordan får jeg fat i en billet til kun 70 kr.?

>> RESERVÉR DIN BILLET HER 

 

OBS! Vær opmærksom på, at du opnår rabat på eventet ved at reservere din billet online via ovenstående link, og efterfølgende oplyse koden “Madmentoruddannelsen”, når du afhenter billetten i Vester Vov Vov.

Biografen er åben på dagen fra kl. 15:30. 

>> LÆS MERE OM MADMENTORUDDANNELSEN HER

 >>SE FILMENS TRAILER HER