Hvor ofte skal jeg komme i et forløb?

Jeg anbefaler, at vi mødes 1 gang om ugen de første 3 uger. Det vil hjælpe dig med at beholde fokus på dit mål og dine commitments. Herefter kan der gå 2 eller flere uger i mellem vores møder, alt efter, hvordan det går med dine nye vaner.  


Skal jeg vælge 1:1 eller gruppesessioner?

Du skal vælge gruppeforløb, hvis du får glæde af at blive støttet af andre, der kæmper med et svært forhold til mad, krop og vægt. Du skal vælge 1:1, hvis du vil i et intenst forløb med fokus kun på dig og dine problematikker.
 

Jeg vil gerne spise intuitivt, men jeg spiser stadig på følelser. Hvad skal jeg gøre?

Jeg arbejder ud fra en overspisningsmodel, som hedder Madmentormodellen. Modellen er inddelt i tre faser, overspisning/forstyrret spisning, mekanisk spisning og intuitiv spisning. Vi arbejder med én fase ad gangen, indtil du er i stand til at mærke sult og mæthed og skille dine følelser og din spisning ad.

 

Hvordan betaler jeg for sessionerne?

Vi aftaler antallet af dine sessioner efter vores første møde. Herefter sender jeg dig en faktura på hele forløbet. Du kan læse om forløbene her.


Kan jeg lære at elske min krop efter så mange års selvhad?

At elske din krop er en proces der starter med accept af din krop, som den er. Dernæst vil vi undersøge, hvorfor din krop er værd at passe på. Og vi vil arbejde med din kropsopfattelse med fokus på selvkærlighed og selvomsorg. Forfængelighed og selvkærlighed til kroppen kan sagtens følges ad. Du behøver ikke at hade din krop ned i en størrelse, du kan elske.


Skal man selv have et svært forhold tl mad, for at tage madmentoruddannelsen?

Nej, du behøver ikke have et svært forhold til mad. Som Madmentor lærer du at hjælpe andre med deres forhold til mad. Vi vil invitere dig til at kigge på dit eget forhold til mad, lige som det er. Og vores ønske er, at hvert hold på Madmentoruddannelsen indeholder en stor diversitet. Vi har både folk med forstyrret spisning, coaches, personlige trænere, kostvejledere og folk fra andre erhverv på vores uddannelse.